EMAS Business Consulting

EMAS a luat fiinta in anul 2014 si îsi propune sa ofere solutii de finantare nerambursabila tuturor celor care doresc sa dezvolte proiecte utilizând active ale Comisiei Europene.
Ideologia s-a nascut din necesitatea firmelor, asociatiilor, autoritatilor din România de a gasi solutii de accesare a banilor europeni (European Money Access Solutions).

experienta EMAS

Experienta EMAS
shadow

Creative Services – 12 ani
Insights & Strategy – 10 ani
Media Research – 8 ani
Marketing Data – 7 ani

Activitatea principala a companiei este de a identifica solutii de finantare nerambursabila (din fonduri europene, nationale si internationale) pentru clientii sai si, totodata, de a genera proiecte finantate cu fonduri nerambursabile.

Grupul a depus spre aprobare numeroase proiecte, a caror valoare depaseste 1.500.000.000€.

Valoarea EMAS este data atât de experienta expertilor în domeniul fondurilor structurale la nivel national si international, dar si de internationalizarea serviciului de consultanta prin extinderea companiei la Bruxelles.

Este certificata ISO si OHSAS.

ISO

energie verde EMAS
Detalii
Contacteaza-ne si primeste

PRIMA CONSULTATIE

 GRATUITA

Luhan_Petru

Principiul companiei

„Am înteles de la bun început importanta crearii unui adevarat parteneriat pe termen lung cu fiecare client în parte, un parteneriat în care acesta sa stie ca se poate baza 100% pe seriozitatea, responsabilitatea si competenta noastra.”

EMAS CONSULTING

Parteneri EMAS

Consultanta personala